Ring til os: 72 22 81 40​​

Vi hjælper når problemet opstår​

Telefonvagt til kl. 22.00: 72 22 81 40

Energirenovering og LED-belysning i Nordsjælland

Der kan være flere penge at spare ved en energirenovering, end du lige går og tror. Din lokale elektriker tilbyder blandt andet:

  • LED-belysning
  • Luft til luft-varmepumper
  • Solceller

Uanede muligheder med LED-belysning

Med LED-belysning bruger du kun en tredjedel af strømmen i forhold til en traditionel pære, mens der kan være mange penge at spare på varme- og energiregningen med den rigtige varmepumpe og det rigtige solcelleanlæg.

Aut. el-installatør CL Electric A/S klarer både montering og installering af varmepumper og solceller i hele Nordsjælland herunder, Hillerød, Helsingør, Fredensborg m.m.

Vi har tidligere lavet energirenovering og monteret LED-belysning for kunder i Frederiksborg, Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Forventningerne afstemmes

Det bedste afsæt for projektet med energirenovering fås, når vi forud for opgaven har været ude ved ejendommen og taget et blik på mulighederne for eventuel LED-belysning. 

På den måde får vi afstemt forventningerne og får taget en god snak om, hvordan vi finder den mest økonomisk rentable løsning for dig.

Vi har erfaring helt tilbage fra 1981, og det er din garanti for et resultat i topklasse. Ikke bare hvad angår slutproduktet, men også i forhold til service og materialevalg.

Få mere information om energirenovering

Kontakt os ved at ringe på telefon 72 22 81 40 for at høre mere om vores arbejde med energirenovering, LED-belysning og hvordan vi kan hjælpe dig med at spare penge på el-regningen. Du er også velkommen til at udfylde vores formular og indhente et uforpligtende tilbud.

Få et gratis tilbud!

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os - vores el-installatør er din garanti for professionelt arbejde i hele Nordsjælland.

Vi har flere kunder i Hillerød, Helsingør & Fredensborg.

Så hold dig ikke tilbage med din opgave! Ring allerede i dag

​Firmainformation

CL Electric A/S

CVR: 25837096

Adresseinformation

​Vølundsvej 19B

3400 Hillerød

​Kontaktinformation

Telefon: 72 22 81 40

E-mail: jar@cl-el.dk